MicMol G4 THOR X LED

299,99

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

MicMol G4 THOR X LED

MicMol G4 THOR X LED. Macht om alles te veranderen. We zijn geïnspireerd door THOR’s Hammer. Om de G4 Aqua mini en Aqua Pro-serie te ontwerpen. Nu zijn onoverwinnelijke body en onbeperkte kracht maken de eigenaar extreem krachtig. Laten we eens kijken hoe geweldig het is.

Perfecte achthoekige diamant. Doordat de THOR is gemaakt van een stuk aluminium blok. Van buiten naar binnen. Het heeft hiervoor een speciaal diamantsnijproces nodig. Daardoor een perfecte achthoekige diamantvorm. Het ontwerp is adembenemend.

Daarnaast met groot spectrum komt grote kracht. THOR tilt de verlichting naar een geheel nieuw niveau. Van prestaties en makkelijk in gebruik. Met de nieuwste CREE LED’s en array. Hierdoor bereikt THOR nieuwe hoogtes in spectrumprestaties. De duizenden instellingen worden aangepast door de slimme controller. Dat betekent meer vermogen voor wat het belangrijkst is. Namelijk het creëren van een verbazingwekkend volledig HD-spectrum.

Smart Controller –

iMOS 3.0 De Smart Controller is nu geüpgraded naar iMOS 3.0. Daardoor heeft het veel extra instellingen. De klok, de automatische modus, de handmatige modus, de bliksem. De demo met 3 kanalen. De Auto-modus wordt geleverd met 6 timerpunten. Namelijk Zonopkomst, zonsopgang, middag, zonsondergang, schemering en nacht). Het vloeiende verloop is zeer slim om de natuurlijke lichteffecten te simuleren. Hierdoor uw aquarium zeer kleurrijk en levendig maken.

The Pro Stand.

De verstelbare beugel. Het is een prachtig ontworpen standaard. Die verstelbaar is. Zodat u precies de juiste houding kunt kiezen om uw aquarium te verlichten. De standaard heeft een tandwiel aan de binnenkant. Daardoor 4 hoeken heeft om aan te passen. Het tandwiel maakt het makkelijk super. Namelijk eenvoudig om de hoogte van de standaard aan te passen. Daarnaast geschikt voor de meeste aquaria.

Home Verlichting Youtube kanaal

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MicMol G4 THOR X LED” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *