Reef Foundation ABC

24,5055,99

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

Reef Foundation ABC

SKELETALE ELEMENTEN
Reef Foundation ABC +
“Foundation en sporenelementen supplement voor evenwichtige vorming van koraal skelet
Ca | Mg | KH | Sr | Ba | K | ik

SKELETAL ELEMENTS is een mix van alle koraal-basiselementen van koraalskeletten: calcium, magnesium, strontium en carbonaat, met de toevoeging van kalium, broom en jodium in de unieke verhouding die vereist is voor koralen.

Al deze elementen moeten in evenwichtige verhoudingen beschikbaar zijn voor een positieve gezondheid en groei van het koraal.

SKELETAL ELEMENTS van Red Sea is een uniek geformuleerd poedersupplement dat alle elementen van Foundation A, B & C bevat, plus Red Sea’s Coral Colors A & B (kalium, boor, jodium en broom) geformuleerd in de exacte verhouding zoals gevonden in het koraal skelet.

Hoewel er kleine verschillen zijn tussen de koraalsoorten, is de gemiddelde verhouding tussen deze elementen redelijk constant. Het aanvullen van al deze elementen in een vaste verhouding volgens de opname van calcium zal zorgen voor een nauwkeurige aanvulling op basis van de metabolische eisen van de koralen.

SKELETAL ELEMENTS moeten dagelijks of wekelijks worden gedoseerd volgens het aquariumtype en volgens een gemeten opname van calcium. Na verloop van tijd kan er een onbalans optreden tussen de funderingselementen.

Als u dagelijks doseert, moet u alle basiselementen wekelijks testen en aanpassingen maken met de individuele A-, B & C-supplementen. Als u wekelijks doseert, moet u alle basiselementen maandelijks testen en aanpassingen maken met de individuele A-, B & C-supplementen.

Concentratie:

1 g verhoogt het Ca-niveau van 100 liter (25 gal) met 1,5 ppm

pakketgrootte / volume:

1 kg – poeder

5 kg / 11 lb – poeder

Home toevoegingen

Extra informatie

Reef Foundation ABC+

Reef Foundation ABC+ 1KG, Reef Foundation ABC+ 5 KG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reef Foundation ABC” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *