Aanbieding!

Coral Box Wifi Doseerpomp

199.99 172.99

Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Coral Box Wifi Doseerpomp

De Coral Box WF-04 is gemaakt voor het zee aquarium. Deze Doseerpomp heeft een roest bestendige behuizing. De Doseerpomp is makkelijk aan te sturen via een app op je telefoon.

Voordelen van deze doseer pomp.

  • Wifi
  • Makkelijk programmeren via de app
  • 4 kanalen
  • Aluminium en plastic behuizing
  • IOS en Android

De Coral Box WF-04- doseerpomp. Is de perfecte oplossing voor elke rifhouder. Die op zoek is naar een nauwkeurige. Daarnaast eenvoudig te programmeren doseerpomp. De doseerpomp is gebouwd met een robuuste aluminium behuizing. Uitgerust met verbeterde doseerkoppen voor verbeterde prestaties. Elke doseer pomp wordt geleverd met ingebouwde wifi. Vervolgens direct uit de doos aan te sturen. Met een smartphone-app. Dat klopt nu kunt u uw doseerpomp eenvoudig programmeren vanaf uw telefoon!

Elke pomp bevat een handleiding. Slangen. Een maatcilinder voor kalibratie. En montageschroeven. Eigenlijk alles wat u moet doseren behalve de vloeistof!

De Coral Box WiFi-doseerpomp is een slimme doseerpomp. Het enige dat u hoeft te doen, is hem te kalibreren. Vervolgens in te stellen op welke uren u wilt dat hij gaat branden. En hoeveel u hem elke dag wilt laten doseren. Daarnaast verspreidt de dosis automatisch over elk uurinterval.

Home

Terug naar de categorie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Coral Box Wifi Doseerpomp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *