ATI ICP-OES test

34.99

Op voorraad

Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

ATI ICP-OES test

DE TOEKOMST IS BEGONNEN

Met de ARCOS II ICP-OES-machine hebben we een analyser van de hoogste in zijn klasse gekozen. Het wordt gekenmerkt door zijn hoge precisie en wordt overal gebruikt waar hoge eisen aan element analyse vereist zijn. Het is dus niet verwonderlijk dat we met de ARCOS II sporenelementen kunnen detecteren in concentraties van minder dan 1 µg / l (0,001 mg / l).

DIT IS UW MANIER …

… volledig bewust te zijn en controle te hebben over wat er gebeurt met de waterchemie van uw aquarium. Met behulp van onze ICP-OES zijn de dagelijkse uitdagingen van het voldoen aan de behoeften van uw bewoners van het rif aquarium nu zonder twijfel volledig mogelijk. Je bent in staat om de dagelijkse consumptie van elke essentiële burgemeester en kleine elementen te zien en dienovereenkomstig te doseren om de optimale niveaus te behouden. We zijn ook in staat om, met behulp van de analyse, bronnen van vervuiling te identificeren die de oorzaak van veel problemen kunnen zijn en kunnen zo uw aquarium systeem optimaliseren voor nog betere resultaten, en potentiële problemen detecteren om te voorkomen dat ze escaleren.

ICP-OES
WIJ METEN VOOR U:

Zoutgehalte, KH-waarde en nitraat

Aangezien alle metingen worden beïnvloed door zoutgehalte, geeft dit u uitgebalanceerde nauwkeurige metingen met volledige zekerheid over uw resultaten. Met alle belangrijke en minder belangrijke elementen met gebalanceerde referentiewaarden naar de resultaten, laat u geen twijfels over uw dosering’s regime.

Hoofdelementen: chloride, natrium, zwavel, magnesium, calcium, kalium, broom, strontium, boor en fluoride

Kleine elementen: aluminium, antimoon, arseen, barium, beryllium, bismut, cadmium, chroom, kobalt, koper, ijzer, jodium, lood, lanthanum, lithium, mangaan, kwik, molybdeen, nikkel, fosfor, selenium, silicium, zilver, thallium , tin, titanium, wolfraam, vanadium en zink

Onze gratis online Lab-software helpt u bij het interpreteren van de resultaten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ATI ICP-OES test” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *