ATI Essentials

6.4927.99

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

ATI Essentials

EEN AQUARIUM ONDERSTEUNINGSSYSTEEM VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

Ontwikkeld in het laboratorium en geformuleerd met behulp van geavanceerde analyses voor de typische consumptie van een tropisch rifaquarium. Met het ATI.Lab Essentials-assortiment krijgt u een compleet ondersteuningssysteem dat eenvoudig kan worden aangepast aan de behoeften van uw aquarium. De ATI Essentials omvat naast calcium, magnesium, alle essentiële sporenelementen en ondersteunt zo volledig de biologie van uw aquarium.

E2-500-ml

KWALITEIT EN DESKUNDIGHEID
De formulering is zorgvuldig ontwikkeld in het laboratorium en geoptimaliseerd met geavanceerde analyses die alleen uit zeer zuivere grondstoffen zijn samengesteld. Dit zorgt ervoor dat ATI toevoegingen een eersteklas en veilig product is voor de verzorging van uw koraalrifaquarium.

Essentials-500ml-Loesung-3

EENVOUDIGE EN VEILIGE MANIER TOT SUCCES

Met de uitgebalanceerde formule van de Essentials zijn gedeeltelijke waterverversingen om de waterchemie te corrigeren of sporenelementen te compenseren niet langer volledig noodzakelijk, waardoor stabiliteit van alle essentiële elementen kan worden bereikt. De voordelen hiervan zullen zichtbaar zijn in de gezondheid en groei van de koralen. U hebt dus meer tijd om van uw aquarium te genieten terwijl u de Essentials flessen van ATI gebruikt.

UW VOORDELEN

Volledig uitgebalanceerd alle essentiële elementen geleverd
Volledig meetbare en controleerbare dosering om de stabiliteit te voltooien
Carbonaat (KH) en Calcium + Magnesium individueel instelbaar
Betere resultaten met meer groei en levendige kleuren
Geen regelmatige waterverversingen nodig
Betaalbaar onderhoud

Home ATI Toevoegingen

Extra informatie

ATI Essentials

Essentials set 3 x 500ml., Essentials set 3 x 1000ml., Nano-Essentials set 2 x 1000ml., Essentials fles #1 500ml., Essentials fles #2 500ml., Essentials fles #3 500ml., Essentials fles #1 1000ml., Essentials fles #2 1000ml., Essentials fles #3 1000ml., Nano-Essentials fles #1 1000ml., Nano-Essentials fles #2 1000ml.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ATI Essentials” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *