ATI Essentials Pro

30,00

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

ATI Essentials Pro

Meer dan een basisdosis

ATI Essentials Pro gaat verder dan uw normale tweedelige oplossing voor de behoeften van uw aquarium. ATI Essentials biedt alle elementaire vereisten van uw aquarium in één eenvoudig te gebruiken systeem – een eenvoudige benadering van een ingewikkeld probleem. Doseer de oplossingen eenvoudig in gelijke delen en uw tank zal worden voorzien van 28 essentiële elementen.

 

Gemakkelijkere oplossing voor een complex probleem.

Vaak doseren mensen basisoplossingen voor basisitems omdat dit het enige is waarvoor ze testen. De realiteit is dat, tenzij je frequente en dure waterverversingen of zware doseringen van veel verschillende items uitvoert, je rif waarschijnlijk veel essentiële elementen mist die koralen nodig hebben om te groeien, de beste kleur en gedijen te hebben. Hoewel je de behoeften van je rif zeker op andere manieren kunt doseren, zijn ze meestal duur, ingewikkeld en / of arbeidsintensief.

 

Bruikbaar rechtstreeks uit de fles

Essentials Pro is een concentraat van laboratoriumkwaliteit dat rechtstreeks uit de fles kan worden verdund of gedoseerd, * waardoor u de flexibiliteit heeft om de juiste doseerstijl te kiezen voor uw Aquarium.

 

2 flessen – gelijke dosering

ATI Essentials Pro biedt u volledige dekking van sporenelementen zonder elk afzonderlijk te moeten doseren. De meeste gebruikers van ATI Essentials Pro zullen elk deel van het systeem gelijkmatig doseren. Er zijn geen ingewikkelde ratio’s om te onthouden of berekeningen om opnieuw uit te voeren telkens wanneer u uw aquarium test.

Instructie video

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ATI Essentials Pro” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *