Ati coral ocean

49.99

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Ati coral ocean

PREMIUM RIFZOUT

ATI Zeezout Coral Ocean – Premium Quality Reef Salt is speciaal ontworpen voor aquariumliefhebbers met hoge eisen en is ideaal voor de verzorging van gevoelige koralen.

ATI Coral Ocean is gemaakt van eersteklas chemicaliën in farmaceutische kwaliteit. Het bevat veel van de essentiële elementen voor uw aquariumbewoners sporenelementen en micronutriënten. Het is vrij van synthetische additieven en bevat nog geen nitraat, silicaat, fosfaten!

EEN IDEE VERDER

Calcium kan afzonderlijk worden gemeten van ons ATI Coral Ocean zeezout. Dit is belangrijk voor koralen. Hiermee kunt u het calciumgehalte van het vers bereide zeewater flexibel aanpassen en dus de waterverversing gebruiken om specifiek het calciumgehalte in uw aquarium te compenseren.

Het ATI Coral Ocean-zout is licht vochtig en voorkomt betrouwbare segregatie, zoals kan optreden tijdens het transport van extreem droog zout anders. Het hogere watergehalte in het ATI Coral Ocean zeezout zorgt ook voor een “zachtere” oplossing van het zout.

De natuurlijke waterparameters van ATI Coral Ocean zeezout, de flexibele aanpassing van de calciumconcentratie en de zeer snelle oplosbaarheid schrijven ons ATI Coral Ocean zeezout vooral van.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ati coral ocean” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *