Aquaforest Sea Salt

10.9935.99

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Aquaforest Sea Salt zout voor in het zeeaquarium.

Synthetisch zeezout geschikt voor aquaria met vissen en aquaria met minder veeleisende koraalsoorten en ongewervelde dieren. Bij het opzetten van nieuwe aquaria, raden wij u aan de eerste dieren niet eerder dan 10-14 dagen los te laten na het vullen van het reservoir. Vers bereid zeewater kan na oplossing van het zout onmiddellijk gebruikt worden voor de vervanging.

Gebruiksaanwijzing Aquaforest Sea Salt
Los het zout op in het bereide gedemineraliseerde water. De temperatuur van het water moet ongeveer 24°C (75°F) bedragen. Voor een zoutgehalte van 1,022 S.G., moet men ongeveer 3,3 kg (7,3 lbs) in 100 liter (22 US gal.) water oplossen. De oplossing moet krachtig gemengd worden gedurende ongeveer 15 minuten, na volledige oplossing en het verkrijgen van volledige helderheid, is het gezouten water klaar voor gebruik. Het zout bewaren op een droge en donkere plaats. De zoutoplossing moet binnen de 5 dagen gebruikt worden.

Buiten het bereik van kinderen bewaren! Enkel voor gebruik in een aquarium! Niet voor menselijke consumptie!

Parameters van het water na oplossing
S.G : 1,024
Temp: 24
Mg – 1280 mg/l
Ca – 380 mg/l
K – 320 mg/l
dKH – 9,0
pH – 8,2

Aquaforest producten
Aquaforest-producten worden in de EU vervaardigd onder strikt laboratoriumtoezicht. Om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Elk product wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde onbewerkte bestanddelen. In de hoeveelheden waarvan is bewezen dat ze consistente samenstelling opleveren.

Hoe wordt ons assortiment mariene zout getest

We mengen ons zeezout in batches van 1 ton (2204 lb). Er worden 3 afzonderlijke monsters per batch verzameld tijdens de productiefase om te testen. Elk van deze monsters wordt opgelost in 15 liter Puur water. Ons ervaren team van professionals voert ICP-OES-analyse uit. Om te controleren of de chemische samenstelling binnen hetzelfde bereik ligt. Daarnaast om tegelijkertijd de aanwezigheid van ongewenste verontreinigingen uit te sluiten. Opmerking: Hoewel ons zout grondig gemengd is, zal niet elke emmer / doos identiek zijn. De parameters kunnen enigszins variëren tussen containers en een variatie van 2-3% is acceptabel. Deze fluctuatie is het resultaat van zowel de fysische eigenschappen van het mengsel als de beperkingen van de beschikbare verwerkingstechnieken. Deze variaties zijn nog steeds kleiner dan de typische foutmarge voor populaire hobbytestkits.

 

Home

 

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aquaforest Sea Salt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *